Rekkles o odlasku Capsa: ”Nisam više ljut, pogotovo sada kada vidim probleme na koje Fnatic nailazi”

Rekkles o odlasku Capsa: ”Nisam više ljut, pogotovo sada kada vidim probleme na koje Fnatic nailazi”

Fnatic je imao zaista odličnu 2018. godinu uspevši da vratim titlu šampiona EU LCS lige, a zatim osvojivši drugo mesto na Svetskom šampionatu. Međutim ova godina je počela znatno lošije. Tim koji je apsolutno dominirao zapadom, sada sedi u dnu tabele sa rezultatom 1 – 5. Mnogi fanovi smatraju da je najveći problem odlazak Rasmus ’’Caps’’ Videra, jednog od najjačih mid lejnera u regionu.

AD keri i veteran lige, Martin ’’Rekkles’’ Larson bio je veoma pogođen vešću o odlasku kolege, te je čak i javno izjavio kako je ljut povodom toga. Kako i sam kaže: ’’Caps je napustio tim rekavši da postoje problemi unutar ekipe. Izgledalo je kao da želi jedino da pobeđuje’’. Rekkles otkriva da je smatrao Capsa za jednog od svojih najboljih prijatelja, te da je bio duboko razočaran što svoj odlazak nije prvo razmotrio sa njim.

Nakon što je Caps prešao u G2, Rekkles kaže da više nije toliko ljut i da sada misli da je Caps potpuno bio u pravu, još dok su igrali zajedno, jer je tada navodio neke probleme sa kojima se Fnatic danas susreće. Izvinio mu se zbog cele situacije, a naročito zbog činjenice da je sumnjao u njega i njegove odluke.

No, sa Capsom ili bez, gotovo je nestvarno da Fnatic u tekućoj sezoni igra toliko loše. Fanovi su smatrali da će vve godine biti nešto slabiji, ali prelazak sa titule vicešampiona sveta na pretposlednje mesto u LEC-u ipak deluje ekstremno.

Related Articles