StarLadder će u Berlinu organizovati naredni CS:GO Mejdžor

StarLadder će u Berlinu organizovati naredni CS:GO Mejdžor

Upravo se pojavila informacija daje Valve dodelio kompaniji iz Ukrajine zadatak da organizuje petnaesti po redu CS:GO Mejdžor, koji će se najverovatnije održati na jesen. Iako je posao dobila Ukrajinska organizacija, turnir bi trebao da se održi u glavnom gradu Nemačke, sa engleskom produkcijom.

StarLadder je do sada organizovao veliki broj Premier turnira, ali još uvek nisu imali priliku da organizuju jedan Mejdžor turnir. Takođe će po prvi put raditi u Nemačkoj, pošto su do sada turnire organizovali isključuvo u Ukrajini, Belorusiji i Kini.

Ova vest se pojavila samo par dana pre nego što započne prvi Mejdžor 2019. godine, koji će početi 13. februara i trajaće sve do početka marta. Ovo su prestižna Valve takmičenja sa nagradnim fondom od $1 milion dolara. Takmičari takođe dobijaju procenat prodaje ličnih stikera.

Po nama ovo je odlična vest, s obzirom da je StarLadder poznat po odličnoj organizaciji i ne sumnjamo da će i ovaj događaj prihvatit sa maksimalnom odgovornošću. Sada nam samo sotaje da se nadamo da će jednom jedan turnir ovakvog kvaliteta biti održan na ovom prostorima.

Related Articles