SSumday ukrao Barona i doneo prvu pobedu 100 Thievsima

SSumday ukrao Barona i doneo prvu pobedu 100 Thievsima

Nakon lošijeg starta ovogodišnje sezone, 100 Thieves su se napokon domogli prve pobede u okviru prolećnog dela LCS lige. U meču protiv neporaženog Liquida, pokušali su da izvuku takozvani pocket pick u vidu Yoricka na top lejnu. Međutim, to ipak nije urodilo plodom, te su trenutni šampioni lige odneli laku pobedu.

Naredni meč u protekloj nedelji nadmetanja igrali su protiv Golden Guardiansa, tima koji takođe i dalje pokušava da pronađe svoju igru. Ekipa 100 Thieves odlučila se za malo komforniju kompoziciju sa Bangom na Ezrealu. Zlatni Zaštitnici su ipak uspeli da obezbede first blood, ali su lopovi ubrzo stvorili prednost kilom nad Froggenom, uz pomoć Rift Heralda.

Nakon nekoliko izjedančenih timfajtova, Guardiansi su nadjačali svoje protivnike i odmah krenuli na Barona, međutim, ispostavilo se da je to ipak bio preveliki zalogaj u tom trenutku. Keriji 100 Thievsa  su bili i dalje u životu i uprkos 3 na 5 situaciji, Kim ‘’Ssumday’’ Čan-ho je sa malo životnih poena uspeo da ukrade Baron baf, što je odmah zatim donelu prvu pobedu njegovom timu. Klip možete pogledati ovde.

U narednom okršaju koji je zakazan za 9. februar, čeka ih ekipa Clutch Gaming kada će se boriti za svoju drugu pobedu u tekućoj sezoni.

Related Articles