HotS: Abathur i Ana dobili rework, Rehgar ponovo može da leči sebe sa Ancestral Healing

HotS: Abathur i Ana dobili rework, Rehgar ponovo može da leči sebe sa Ancestral Healing

Sinoć je stigao novi PTR patch u Heroes of the Storm, gde se testiraju brojne promene koje će u “živu” verziju igre stići sledeće nedelje.

Svima omiljeni “ljligavko” Abathur je dobio nekoliko izmena koje bi trebalo da uklone neke čudne stvari, kao što je recimo korišćenje Symbiota uvek iznova na cooldownu(stalno stavljanje i skidanje “kape”) kao najefikasnije metode igranja, zbog toga kako radi Carapace (E). Sa novim promenama to više neće biti potrebno, jer, između ostalog, Sustained Carapace je sada u osnovi ove osobine, odnosno više nije talenat.

Pored toga tu su i izmene na Locust Strain (Trait), koji će trajati nešto kraće, ali će imati i nešto veći damage, a sve ovo je propraćeno i izmenama na par talenata oko Traita, koji bi takođe trebalo da učine te buildove opet zanimljivim.

Ana je takođe dobila veliki rework, njen Trait je značajno promenjen, a na levelu 1 su uklonjeni Quest talenti na koje su se igrači žalili kako kao da ih forsiraju da koriste osobine i kada to nije logično, samo da bi završili Questove. Mislimo na Piercing Darts (E) i Grenade Calibration (W). Umesto njih dodata su dva zanimljiva talenta koja će pomoći Ani u preživljavanju.

Aim Down Sights je sada deo osnove Traita, ali radi drugačije, umesto da poveća vision i Basic Attack range, sada Sleep i Healing Dart imaju 25% veći range i prolaze kroz jednu metu, što mislimo da je neverovatno dobra izmena za nju.

Rehgar je dobio jednu, ali ogromnu izmenu, sada će opet kao nekada moći da kastuje Ancestral Healing (R) na samog sebe, što će mu kao frontline heroju biti od velike pomoći.

Detaljnu listu svih izmena na talentima koje su dobili Ana i Abathur, možete pogledati u zvaničnoj objavi na ovom linku.

Related Articles