Valve konačno izbacio novi peč za Artifact

Valve konačno izbacio novi peč za Artifact

”Mi o vuku, a vuk na vrata”. Juče smo pričali o tome kako Valve mora da reaguje, kada je u pitanju Artifact sadržaj i sinoć se baš to i to desilo.

Iako ovo neće biti peč koji će vratiti zadovoljavajuć broj igrača, ovaj peč je samo još jedan dokaz da igra polako ide u dobrom pravcu. Verujemo da će Artifact dočekati malo slavnije dane, ali zo to će Valve-u biti potrebno dsota vremena.

U ovom peču pored solidnog broja nekih bug fixeva, dobili smo veliku promene sa item-ima. Skoro svim itemima, koji su koštali do 15 golda, smanjena je cena.Ovo će značajno promeniti kompletan stil igre, a pa će se ove promene najviše primetiti i u draft modu.

S obzirom da je Artifact baziran na Doti 2, verujemo da je Valve očekivao da itemi budu jedan veliki deo i ove igre. Do sada to nije bila baš situacija, pošto smo na nekom profesionalnom nivuo, uglavnom viđali par istih itema. Smatramo da je ovo važna promena za neke heroje, koji nikako nisu mogli da nadoknade manjak svojih početnik statistika. Od danas, igračima će biti lakše da ojačaju te heroje, pa će oni postati mnogo korisniji, a ne samo vreća za udaranje, kao što je do sada bila situacija.

Punu listu promena možete pronaći na ovom linku!

Mnogi su se ovih dana zabrinuli da će Valve da digne ruke od ove igre, ali oni su sinoć u peč notesu ipak napisali da su ti na duge staze. Kada Valve napiše tako nešto, ne sumnjamo da će se oni potruditi da odvedu ovu igru na željeni nivo.

Related Articles