Virtus Pro ponovo u finalu jednog Dota 2 Mejdžora

Virtus Pro ponovo u finalu jednog Dota 2 Mejdžora

Nakon jednog dana pauze vraćamo se u Čungking, gde se polako bližimo kraju drugog Dota 2 Mejdžora u ovoj sezoni.

Mečevi su počeli oko 05:00 po našem vremenu, a dan su otvorili EG i Vici Gaming. U ovom okršaju kineska ekipa je povela sa 1-0, da bi nakon dve veoma uzbudljive partije EG uspeo da preokrene rezultat i eliminiše Vici Gaming. Iako je Paparazi igrao vrhunski u sva 3 meča, to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da odnose pobede. Vici Gaming je odigrao par solidnih mečeva na ovom turniru, ali verujemo da su oni ipak imali malo veće ambicije.

Drugi meč dana se završio onako kako je bilo i očekivano. Fnatic se sastao sa Liquidom i bez previše poteškoća slavila je ekipa iz jugoisočne Azije. Za Liquid je bilo samo pitanje kada će biti poraženi, jer smo stvarno videli dosta problema u njihovoj komunikaciji. Izostanak Miracle-a je očekivano bio veliki udarac, pa još pobeda Fnatic od 2-0, nije veliko iznenađenje.

Kao i na prošlom Mejdžoru u finalu gornjeg dela žreba sastali su se Virtus Pro i Team Secret. Prošlog puta Secret je slavio rezultatom 2-1, da bi se ovoga puta Virtus Pro revanširao. Moguće je da opet dobijemo isto finale, ali do tada Secret će morati da odigra još jedan duel. Iako su danas dobro započeli protiv medveda iz Rusije, u naredna dva meča Secret je bio očigledno lošije heroje, što je Virtus Pro iskoristio. Dobili su dva ubedljiva meča za redom, što im je osiguralo mesto u velikom finalu.

Sutra su na prigramu tri duela, pa nas zanima, ko je vaš favorit da izbori mesto u finalu donjeg dela žreba protiv ekipa Team Secret?

Related Articles