CS:GO – Bivši igrač Cloud9-a prešao je u redove Ghost-a

CS:GO – Bivši igrač Cloud9-a prešao je u redove Ghost-a

Nekadašnji igrač Cloud9-a Rajan ”freakazoid” Abadir, koji je tokom 2018. godine znatno popravio svoju formu igrajući za Swole Patrol, za vikend prešao je u redove Ghost-a.

Dvadesetšestogodišnji Amerikanac je došao da pojača Ghost u isto vreme, kada je ova ekipa otputovala na iBUYPOWER Masters. Savladavši Faze Clan dva puta u grupnom delu takmičenja obezbedili su plasman u polufinale, gde su poraženi bili od Astralisa.

Iako freakazoid nakon svojih nastupa za Cloud9 nije više igrao na vrhunskom nivou, početkom 2018. godine sa svojim bratom je osnovao tim Swole Patrol. Za njihovo vreme u Swole Patrolu, obojica su znatno napredovala u svojoj igri, pa nije čudno što su obojica pronašli nove timove.

Ghost je ekipa koju vodi nekadašnja zvezda IBP-a Steel, koji je i dalje banovan sa svih takmičenja koje organizuje Valve. Iako je ESL skinuo svoju zabranu, ova ekipa i dalje ima limit zbog njegove zabrane. To je velika šteta za ekipu koja ima puno potencijala, a naročito sada, sa dolaskom Freak-a. Oni bi mogli da postanu jedna od najboljih severnoameričkih ekipa, ali veliko je pitanje kako će oni uspeti da zadrže svoje najbolje igrače, s obzirom da svako ima želju da učestvuje na najvećim CS:GO događajima.

Sastav Ghost-a čine:

  • Metju “WARDELL” Ju
  • Jošua “steel” Nisan
  • Džejson “neptune” Tran
  • Kenet “koosta” Suen
  • Rajan “freakazoid” Abadir

Related Articles