Unicorns of Love predstavili svoj CS:GO tim

Unicorns of Love predstavili svoj CS:GO tim

Popularni jednorozi koji su godinama bili veliki deo evropske LCS League of Legends lige, od ove sezone više neće imati ekipu u novoj LEC ligi. Zato su odlučili da se okrenu drugim esportovima, preuzevši bivši tim Euronicsa.

Tri igrača UOL-a su od septembra 2017. godine pa sve do januara 2019. godine bili članovi nemačke ekipe Euronics, koja se početkom ove godine razišla sa igračima.

Ovom triu, pridružiće se i igrač koji je sa njima igrao kao izmena poslednjih par meseci Denim “DeniMM” Ameti. Poslednji član rozih jednoroga biće André “Kirby” Kempa, momak koji nije aktivan još od 2017. godine.

Za organizaciju njihove reputacije, očekivali smo da će oni preuzeti tim sa malo više ambicija. S obzirom da je organizacija iz Nemačke, nije čudno što žele baš da daju podršku nekom domaćem timu, ali realno gledano ovo nije ekipa, koja će moći ikada da priđe bilo kakvom vrhu. Ovo je ekipa za koju bi ulazak u TOP 50 ekipa na svetu bio veliki uspeh, pa nam je pomalo žao što nećemo imati priliku da gledamo roze dresove na velikim turnirima.


Related Articles