CS:GO – Ence i North u finalu gornjeg dela žreba

CS:GO – Ence i North u finalu gornjeg dela žreba

Danas smo imali priliku da uživamo u dva lepa CS:GO meča, gde su North i Ence zakazali duel u finalu gornjeg dela žreba.

Prvi duel dana bio je između ekipe North i Vitilaty-a. Meč je počeo na Nuke-u gde je francuska ekipa prokockala prednost od 12-4. Tada se budi druga najbolja danska ekipa, koja vezuje 11 rundi za redom. Vitality je na trenutak uspeo da povrati uzbuđenje da bi North slavio 16-14. Dust 2 je išao skoro istom tempon, s obzirom da su Francuzi ponovo vodili, ali ovoga puta sa 10-5. Tada North ponovo pali svoju mašinu i sa serijom od 11-2, obezbeđuju plasman u finale gornjeg dela žreba.

Drugi duel bio je između domaće ekipe Valiance i finske ekipe Ence. Valiance je sjajno ušao meč, pobedivši na Dustu 2, iako je to bio izbor Ence-a. Ipak, tada momci iz Valiance nisu imali snage za još jedno iznenađenje, a Finci su počeli da igraju sve bolje i bolje. Slavili su na naredni dve mape: Mirage(16-11) i Train(16-9). Kao i obično, Ence je predvodio mladi Sergej, koji nastavlja da blista, ali ne smemo zanemariti ni sjajnu partiju Aeriala, koji je po fragovima odmah bio iza mladog Sergeja.

Iako je Valiance izgubio, nisu još uvek ispali sa turnira. Sutradan će morati da se revanširaju Vitalitiju, jer poraženi iz tog duela gubi sve šanse za plasman na Mejdžor u Katovicama. Taj duel će početi nakon što se odigraju oba meča CIS Majnora, pa će najverovatnije početi oko 17:00. Nakon tog duela odigraže se duel North vs Ence, kada ćemo i saznati ko će biti prvi od dva tima da se kvalifikuje na Mejdžor.

Related Articles