Red Bull Final Summoning zatvara Dragon Ball Figherz World Tour 26. januara

Red Bull Final Summoning zatvara Dragon Ball Figherz World Tour 26. januara

Dragon Ball FighterZ se poput stihije spustio ove godine na scenu tabačina, osvojivši pritom mnoštvo nagrada i oborivši EVO rekord za najpraćeniji turnir (preko 250 000 ljudi je pratilo Dragon Ball FighterZ na EVOu u jednom trenutku) iako u početku nije bilo nikakve zvanične turneje. Namco je u međuvremenu objavio detalje njihove lige gde se igrači nadmeću za zmajeve kugle koje služe kao poziv na završni turnir za koji smo sada dobili više informacija.

Red Bull Final Summoning će biti završni turnir sezone i održaće se 26. januara u Los Anđelesu. Za sada su poznata četiri takmičara: aktuelni EVO šampion Sonic Fox, HookGangGod, Go1 i Kazunoko, koji je osvojio tri zmajeve kugle do sada. Ostali igrači će popuniti žreb sa osam igrača u otvorenim kvalifikacijama koje će se igrati u single elimination formatu. Pobednik turnira će osvojiti 10 000 dolara kao glavnu nagradu.

Prijava za igrače iznosi 25 dolara, dok će gledaoci morati da izdvoje 10 dolara za ulaz. Turnir će se takođe prenositi na Twitchu

Izvor: Eventhubs

Related Articles