NAVI i Team Liquid su prvi u grupama na kraju prvog dana MegaFon Winter Clasha

NAVI i Team Liquid su prvi u grupama na kraju prvog dana MegaFon Winter Clasha

Završen je prvi dan MegaFon Winter Clasha, Dota 2 turnina na kojem se takmiči 6 ekipa podeljene u 2 grupe. U grupama svako je odigrao sa svakim po jedan BO3 meč, gde su NAVI i Team Liquid kao prvi u svojim grupama obezbedili mesto u gornjem delu žreba, dok će ostale ekipe igrati u donjem delu.

U grupi A nalaze se Natus Vincere, Team Secret i Virtus Pro, a već prvog dana imali smo priliku da vidimo veliko iznenađenje, s obzirom da je NAVI završio kao prvi u grupi. Iako su izgubili u svom prvom duelu od Secreta rezultatom 2-1, posle su slavili protiv šampiona Mejdžora u Kuala Lumpuru sa 2-0, što im je bilo dovoljno za prvo mesto u grupi. Secret je od Virtus Pro-a izgubio rezultatom 2-1, što je omogućilo NAVI-u da ima najbolji razliku.

Grupa A

  1. Natus Vincere (3-2)
  2. Team Secret (3-3)
  3. Virtus Pro (2-3)

U grupi B se nalaze Team Liquid PSG.LGD i Forwarg Gaming. Ovde su rezultati bili manje-više očekivani. Team Liquid je slavio u oba meča rezultatom 2-0, dok je PSG takođe bio ubedljiv protiv severnoameričkog sastava. Forward Gaming će sutradan u donjem delu žreba na megdan Team Secretu, dok će i PSG.LGD imati veoma težak meč protiv Virtus Pro-a.

Grupa B

  1. Team Liquid (4-0)
  2. PSG.LGD (2-2)
  3. Forward Gaming (0-4)

Sutra ćemo gledati 3 BO3 meča, gde će poraženi iz finala gornjeg dela žreba, čekati jednu od preostale 4 ekipe. Prvi meč bi trebao da počne oko 10:00 časova po našm vremenu.

 

Related Articles