Hearthstone: Blankieh pobednik trećeg Games.CON-a!

Hearthstone: Blankieh pobednik trećeg Games.CON-a!

I ove godine u RUR Blizzard Areni jedan od najvećih i najposećenijih turnira bio je upravo onaj u popularnoj kartičnoj igri Hearthstone.

Prijavilo se skoro 50 takmičara, tako da smo najpre igrali grupnu fazu i zatim Top 16 plej-of. Veliki broj uzbudljivih mečeva sa puno preokreta i pre svega odlični mečevi na samom strimu koji su prenosili Uber, Nesha i HotGirl, učinio je ovaj Hearthstone turnir jednim od najboljih do sada u regionu, zajedno sa prepunim gledalištem u Blizzard areni koja je uživo pratila mečeve.

Na kraju, do finala su došla dva igrača sa Even Paladinima, špilom koji nije bio toliko popularan na turniru, ali se ipak našao u finalu. Blankieh i Giwe su pružili odlične partije i svako je jednako zaslužio da ode kući kao šampion, ali je na kraju Blankieh ipak zasluženo odneo pobedu, odličnom i strpljlivom igrom, ali i dobro pripremljenim lajnapom koji je dominirao na turniru.

Glavni hit finala jeste svakako Rush Warrior koji je poneo šampion Blankieh i koji mu je bio prosto nezaustavljiv tog dana i koji ga je i proslavio, i biće zanimljivo videti kako će ovaj špil raditi sada u novoj meti, kada je dobio neke nove alate.

Mi čestitamo pobedniku i svim ostalim učesnicima, te nam ostaje samo da se nadamo da ćemo u narednoj godini doći sa još većim i boljim turnirima!

Related Articles