HotS: Stigao je i rework Sylvanas!

HotS: Stigao je i rework Sylvanas!

Juče smo imali priliku da bacimo prvi pogled na to kako će izgledati Stitches nakon reworka, a danas nam stiže pogled na još jedan rework najavljen na BlizzConu – banši kraljica dobija redizajn!

Trenutna warchief Horde je dobila izmene koje će omogućiti njen jači uticaj u timskim borbama, ali istovremeno je i dalje ostaviti jakom u fazi lejnovanja i uzimanja kampova.

Njen trait je pretrpeo glavnu promenu, više Auto Attack ne gasi automatski  minione, plaćenike i zgrade, već je sad to postao deo Traita koji se aktivira pritiskom na D da bi radio kratko vreme, dok je pasivni trait stakovanje “prokletstva” na metama, i nakon 3 stacka, Sylvanas nanosi veći damage toj meti.

Mind Control je promenjen, i sada je skillshot, ali zato ga više ne kanališete, već meta automatski ide ka Sylvanas, i pri tome je sajlensovana i usporena.

Njeno Q sada automatski puca 5 strela u najbližeg heroja, dok njeno W se ne širi više automatski, već morate napadati onu metu na kojoj je, da bi se širilo dalje.

Naravno, sve ove promene na osobinana su propraćene i gomilom novih talenata koji će omogućiti Sylvanas da efikasnije iskoristi njene potencijale.

Na prvi pogled deluje nam kao da će Sylvanas biti mnogo zahtevnija za igranje u smislu mehaničkih veština, ali i da će više nagrađivati ljude koji umeju da je igraju dobro.

I Stitches i Sylvanas reworkovi stižu na PTR servere u ponedeljak, a u “lajv” verziju igre za desetak dana.

Vidite i sami prvi pogled na rework Sylavnas:

Related Articles