Novi Fortnite apdejt je stigao i sa sobom donosi dugo očekivani gifting sistem

Novi Fortnite apdejt je stigao i sa sobom donosi dugo očekivani gifting sistem

Kao i svakog utorka prethodnih nedelja, sada je pred nama najnoviji Fortnite apdejt koji donosi veliki broj zanimljivih novina od kojih je jedna ona na koju smo izuzetno dugo čekali.

U pitanju je gifting sistem, iliti sistem darovanja skinova i ostale kozmetike igračima u igri. Tako sada za period od 24 časa možete darovati 3 skina svojim ortacima sa bojišta, samo morate biti prijatelji u igri duže od 48 sati. Drugih ograničenja nema za giftovanje, samo imajte u vidu da je ova opcija privremeno dostupna i biće uklonjena nakon nedelju dana, ali će se verovatno uskoro vratiti(za praznike).

To nije jedina novina koja nas je sačekala sa v6.31 apdejtom, već je dodat i Team Rumble mod igranja, koji funkcioniše kao pravi deathmatch. Na mapu dolaze dva tima od po 20 igrača i tu ostaju sve dok jedan od njih ne napravi 100 eliminacija i tako odnese pobedu, a nakon eliminacije se nakon 5 sekundi vraćaju nazad u borbu sa očuvanim inventarom.

Dodate je i pumparica Epic i Legendary rariteta koja nanosi preko 100 štete, tako da se dobro pazite nje u vašoj blizini, pogotovu ako se nalazi u rukama neprijatelja.

Epic Games je doneo i neke blaže izmene kao što je smanjena brzina “glajdovanja” u vazduhu pri ponovnom otvaranju glajdera u modovima igranja gde je to dostupno. Osim toga, u igri nas čeka i Alchemist Pop-Up Cup u kojem se svako može takmičiti i koji donosi dosta uzbudljiva pravila.

 

Related Articles