Team Secret ponovo ubedljiv; NiP zaustavio seriju TNC-a

Team Secret ponovo ubedljiv; NiP zaustavio seriju TNC-a

Polako se bližimo kraju Dota 2 Mejdžora u Kuala Lumpuru, a danas smo mogli da gledamo 3 ubedljiva meča. TNC Predator je završio svoje učešće, pa nam sada ostaje još samo 5 ekipa.

Današnji dan su otvorili Team Secret, ekipa koja je od početka nove sezone prikazala najbolju formu i PSG.LGD, vicešampion sa TI8, koji svakim danom pruža sve bolje i bolje partije. Danas se nastavio trend u kojem Secret ubedljivo dobija svoje protivnike,a novi igrač na poziciji jedan, Nisha, nastavlja da briljira. Mladi Poljak je u obe partije igrao Arc Wardena i predvodio je svoju ekipu do ukupne pobede od 2-0. Kineska ekipa će se narednog dana sastati sa ekipom Evil Geniuses u borbi za opstanak na ovom turniru.

U drugom duela dana sastali su se Virtus Pro, najbolja ekipa prošlogodišnje DPC sezone i NiP, nova ekipa koju je ovegodine oformio legendarni američki support igrač, Piter ”ppd” Dager. Iako NiP ove godine pruža solidne partije, još uvek nisu prikazali dovoljno da bi se suprotstavili najjačim ekipama na svetu, pa je tako bilo i ovoga puta. Ruska ekipa je bila dominatna, pa su u 2 brze partije savladli Piterovu ekipu.

NiP je odmah nakon poraza morao da igra još jedan meč. Ovogu puta je bila borba za život na ovom turniru protiv ekipe TNC Predator, koja je nakon lošeg starta podizala formu na ovom turniru. Mlada filipinska ekipa danas nije odigrala na nivou, pa se videlo da im još uvek nedostaje dosta iskustva. Kao u prethodna 2 duela danas, pobednik nije imao problema sa poraženom ekipa, pa je NiP veoma ubedljivo slavio u oba meča. Iako na ovom turniru za NiP nastupa Mind Control kao izmena, oni pružaju solidne partije, pa će se sutra sastati sa pobednikom meča EG i PSG.LGD za borbu za TOP 3 mesta na na Mejdžoru u Kuala Lumpuru.

Sutrašnji program će ponovo početi oko 05:00 po našem vremenu, a prvi meč će biti između PSG.LGD-a i Evil Geniusesa.

Related Articles