Warcraft 3: Reforged betu možemo igrati ranije nego što smo mislili

Warcraft 3: Reforged betu možemo igrati ranije nego što smo mislili

Od kako je WarCrarft 3 remaste,r pod imenom Reforged, proteklog petka na BlizzConu, fanovi pažljivo osluškuju i prate svaki novi trag informacije koji možemo da saznamo o igri.

Developeri nas ne drže u mraku, već redovno daju intervjue i razgovaraju sa članovima zajednice o svemu onome što nad interesuje i što možemo da očekujemo od igre, ali naravno, onoliko koliko su trenutno u mogućnosti da nam otkriju.

Jedan takav intervju je bio onaj koji su dali poznatim organizatorima WarCraft 3 turnira i generalno veoma važnim članovima WarCraft 3 zajednice, ekipi iza Back2WarCraft. Sa njima je razgovarao izvršni producent projekta, Pit Stilvel (Pete Stilwell), i pored dosta stvari koje smo već saznali, otkriveno nam je i kada će potencijalno doći prva prilika da zaigramo Reforged.

Prema njegovim očekivanjima, beta bi trebalo da krene negde u ranom delu sledeće godine (januar-februar) i developeri imaće pristup takav da će ta radna verzija igre stalno biti nadograđivana novim stvarima za igrače da testiraju, kako budu završavane.

Ukoliko želite da dobijete priliku da testirate betu i sami, to možete učiniti prateći ovaj link. I mi sami smo imali priliku da saznamo jako puno toga o igri, i čemu možete čitati u našem ekskluzivnom tekstu.

Ispod možete naravno i pogledati ceo intervju sa Pit Stilvelom:

Related Articles