Može li se istorija ponoviti? Naši momci brane boje Srbije na IeSF 2018 svetskom šampionatu na Tajvanu!

Može li se istorija ponoviti? Naši momci brane boje Srbije na IeSF 2018 svetskom šampionatu na Tajvanu!

Ostalo je još svega deset dana do početka IeSF svetskog šampionata, jubilarnog desetog koje organizuje IeSF i petog zaredom na kome će učestvovati i talentovani momci i devojke iz Srbije.

Discipline, odnosno igre ove godine su League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive i Tekken 7, i naša zemlja će imati predstavnike u svakom od ovih naslova.

Da smo nadarena zemlja i u esportu pokazali smo na prethodnim šampionatima u organizaciji IeSF, gde smo 2015. godine u Južnoj Koreji, kolevci esporta, osvojili titulu šampiona sveta ispred same Južne Koreje, zahvaljujući prvom mestu Miloš Perovića u Hearthstoneu i trećem mestu naših LoL momaka.

Iako narednih godina nismo ponovili takav uspeh, i dalje smo ostvarivali snažne rezultate, plasmanom među šest najboljih esport zemalja na šampionatu.

Novu priliku za dokazivanje naši momci će imati od 9. do 11. novembra u tajvanskom gradu Kašiungu, gde se 10. IeSF šampionat održava.

U igri Tekken 7 skoro pa već tradicionalno, boje naše zemlje brani RUR Vladimir “Coldheart” Stanković, dok su ekipe za CS:GO i League of Legends sastavljene od naših najboljih i najspremnijih igrača u ovom trenutku, i mnoge od njih smo i prethodnih godina viđali u dresovima Srbije upravo na IeSF šampionatu.

Nećemo davati nikakve prognoze za sada, već našim momcima pre svega želimo puno sreće i da se dobro zabave tamo, i naravno da daju sve od sebe, jer znamo da mogu mnogo!

 

Related Articles