Fortnite: Battle Royale dobio PvE elemente sa novim apdejtom

Fortnite: Battle Royale dobio PvE elemente sa novim apdejtom

Tizera je bilo na sve strane, pa je tako sada i konačno stigao novi apdejt u Fortnite: Battle Royale koji donosi specijalni događaj povodom Noći veštica, kao i još dosta toga.

Najzapaženiji dodatak kada upalite igru je svakako Fortnitemares događaj koji u igru dovodi čudovišta, što je ujedno i prvi put da u Battle Royale modu viđamo PvE elemente. Čudovišta će se stvarati iz fragmenta kocke i igrači će moći da ih eliminišu i zauzvrat dobijaju štit, dok za lov imaju specijalno oružje – Field Hunter samostrel.

Playground mod igranja je takođe doživeo poboljšanja i novine u vidu mini-igre Port-a-Pirateship koji donosi i novi respawn sistem, u vidu stvaranja na željenoj lokaciji, a pred igračima je i Port-a-Challenge gde je uz pomoć Port-a granata potrebno sakupljati tokene.

Od ostalih novina Fortnite je bogatiji za revolver sa dugom cevi, nazvan Six Shooter, a zolja je promenjena u Pumpkin Rocket Launcher. Jedna od važnijih novina je i omogućavanje ponovnog otvaranja glajdera u svim modovima igranja a ne samo u Soaring 50’s modu što će doneti dosta promene u taktici tokom borbe.

Related Articles