Big Gaming Challenge: Rezultati Mortal Kombat XL i Tekken 7 turnira

Big Gaming Challenge: Rezultati Mortal Kombat XL i Tekken 7 turnira

Tokom vikenda je održan Big Gaming Challenge u sklopu kojeg su održani Tekken 7 i Mortal Kombat XL turnir. Oba turnira su imala preko 25 igrača i viđeni su neizvesni mečevi i dosta iznenađenja.

U Tekkenu Vlada Stanković, poznatiji kao ColdHeart, nastavlja da dominira domaćom scenom i u winners bracketu je osvojio još jedan turnir. U finalu je savladao Žarka Mičića odnosno Gaza koji je pokazao takođe izvrsne partije tokom turnira. Treće mesto je zauzeo Bojan Dacković iz beograda

Rezultati:

1. mesto- Coldheart
2. mesto- Gaz
3. mesto- Banana Emperor

Žreb

Pored Tekken turnira, Mortal Kombat je bio takođe veoma zanimljiv turnir. Na turniru se kao glavni favorit izdvojio Klemenca, višestruki šampion na turnirima širom Srbije, ali drugi igrači su imali šta da kažu u to ime. Klemenca je uspeo da izbori winners finale, pobedivši prethodno Gaza, da bi ga u winners finalu sačekao i savladao Voykan, koji je branio čast Novog Sada. U revanšu, Gaz je pobedio Klemencu i tako obezbedio sebi učešće u velikom finalu gde je nakon dva seta slavio i tako sjedinio Mortal Kombat titulu sa drugim mestom na Tekken 7 turniru.

Rezultati:

1. mesto- Gaz
2. mesto- Voykan
3. mesto- Klemenca

Žreb

Related Articles