RUR Hearthstone turnir u sklopu Reboot Infogamer 2018

RUR Hearthstone turnir u sklopu Reboot Infogamer 2018

Drugu godinu zaredom vas vodimo na RUR Hearthstone turnir u Zagreb, koji će biti održan tokom Reboot Infogamer powered by A1 događaja. LAN završnica se igra u nedelju 25.11. na Zagrebačkom Velesajmu i ugostiće 16 najboljih igrača koji prođu selekciju online dela turnira, u borbi za nagradu od skoro 1500EUR.

Dobrodošli su svi igrači iz regiona koji su u mogućnosti da putuju u Zagreb na LAN završnicu 25.11.

Turnir ima neograničen broj slotova za igrače a format će biti prilagođen broju zainteresovanih. U slučaju velikog broja zainteresovanih, više rundi Swiss sistema će biti primenjeno dok 16 najboljih igrača ne preostane na kraju.

Igrački dani kada će se odigrati kola online dela turnira su:

  • ponedeljak 29.10.
  • četvrtak 01.11.
  • ponedeljak 05.11
  • petak 09.11.
  • ponedeljak 12.11.
  • petak 16.11.

Igrački termini su od 20:00 – 00:00 pomenutih datuma, i od igrača se očekuje da odigraju samo jedan susret tokom tih termina. Dodatni detalji će biti prilagođeni količini prijavljenih, a sve moguće modifikacije termina i odigravanja kola će biti naknadno iskomunicirane unutar okvira turnira, sa adminima i uključenim stranama.

Učešće na turniru je BESPLATNO. Nepotvrđena informacija po uzoru na koji smo radili prošle godine je da će svi učesnici turnira imati obezbeđen besplatan smeštaj u Zagrebu uoči turnira.

Vaše prijave možete popuniti OVDE.

Za više informacija obratite nam se na:
RUR Facebook stranici
Discord kanalu RUR Esports kanal #hearthstone
-mejl adresi redakcija@rur.rs

Sva ostala pravila su uključena u opšti RUR pravilnik koji možete pogledati ovde i dok su Hearthstone specifična pravila u skladu sa dosadašnjim pravilima RUR Hearhstone turnira.

Related Articles