Novi CS:GO update nam donosi promene u ekonomiji. Tec-9 dobio poboljšanje

Novi CS:GO update nam donosi promene u ekonomiji. Tec-9 dobio poboljšanje

Sinić je Valve iznenada izbacio veliki apdejt, kakav skoro nismo dobili. Pored dve nove mape koje ćete moći da isprobate u kežual mečmejkingu, CZ-75 i Tec-9 su dobili solidne promene, koje će uz promenu ekonomije fino uticati na stvaranje nove mete.

Od ovog updejta ukoliko izgubite pištolj rundu, nećete više dobijati $1400 kao što je do sada bilo, već $1900, pa će samim tim svaki gubitnički bonus biti veći za $500, nego što je do sada bio. Ova promena bi trebala da važi samo nakon pištolj rundi, a cilj te promene je da olakša timovima koji izgube prvu rundu. Danas nakon izgubljene pištolj runde, često vidimo timove, koji se muče da uspostave svoju ekonomuju, pa rezultati u tim mečevima budu maksimanlo jednostrani.

Takođe možemo očekivati da se pomalo zaboravljeni pištolj ponovo vrati na scenu. Nekada najjaci pištolj za eko runde, Tec-9, je nakon par nerfova potpuno prestao da se koristi. Sada je Valve smanjio nepreciznost i popravio stopu oporavka kada je ovo oružije u pitanju, a CZ-75 je ovoga puta nastradao. Njemu je povećano trzanje i smanjena preciznost, ali stopa oporavka je malo poboljšana. Sa ovim promenama očekuje se da će se Tec 9 preuzeti glavnu ulogu, dok će CZ ipak izgbuti veliki broj korisnika.

Pored ova 2 pištolja, još 2 pomalo zaboravljenja oružija, dobiće promene koje im možda daju šansu da se malo više koriste u igri. SG553 će biti jeftiniji, pa će njegova cena sada iznositi $2750 umesto $3000, a da li će to sada biti dovoljno da teroristi krenu da koriste ovo oružije umesto kalaša, saznaćemo ovih dana, iako je do sada svaki pokušaj Valve-a da skine dominaciju AK-a bio bezuspešan. Dve puške su slične, kada je u pitanu jačina prvog metka, a sada za samo 50 dolara više možete dobiti i nišan. AUG je takođe pojeftinio sa $3300 na $3150, pa nije nemoguće da ovo oružije makar malo zameni M4.

Na mapi Austrija je od sada moguće igrati Competative Mečmejking, a 2 mape koje su došle iz zajednice, Biome i Subzero, će moći da se isprobaju kroz kežual mečmejking.

Kako se vama sviđaju ove promene i po vašem mišljenu koliko će one uticati na sam tok igre?

 

Related Articles