Puppey poziva prijatelja u Team Secret

Puppey poziva prijatelja u Team Secret

Team Secret je uspeo da osvoji prvi LAN turnri nakon The Internationala, pobedivši Fnatic, a sada bi već trebali da putuju na novi turnir. Doduše ovog puta će učestvovati sa zamenom, pošto je MidOne dobio produžen odmor, a spekulacije su već krenule da bi baš Dendi mogao da se pridruži i ponovo zaigra sa Puppey-em.

U svojoj tviter objavi Team Secret je napisao da Puppey poziva jednog prijatelja da igra sa njima, pa nije ni čudo što se svi nadaju da ćemo ponovo gledati Dendija u akciji. Sa obzirom da Dendi nema tim za novu DPC sezonu, on bi mogao da bude perfektna zamena, koja če pomoči Secretu da se takmiči na Autumn Brawlu #1.

Njih dvojica bi mogli da zaigraju zajedno prvi put još od 2014. kada je Puppey napustio NAVI, sa kojima ima jednu TI pobedu i još 2 finala. Ovo bi pre svega bio sjajan potez za fanove koji bi bili oduševljeni da gledaju ovu dvojicu kako opet zajedno igraju.

Otkako je Puppey potsao član Team Secreta, dosta sjajnih mid igrača je igralo na toj poziciji, ali šta vi mislite, ko će biti taj drugar?

Related Articles