HotS: Ne propustite Crucible mečeve ovog vikenda – ko će u HGC, a ko ispada?

HotS: Ne propustite Crucible mečeve ovog vikenda – ko će u HGC, a ko ispada?

Ligaški deo najjačeg profesionalnog HotS takmičenja stigao je do samog kraja, ostaje još da krunišemo šampione sveta za par nedelja na BlizzCon 2018.

Ipak, pre toga, ostala je još jedna završna faza da se odigra, kao uverita pred početka svetskog šampionata. Po dve najbljle ekipe iz Open Division sistema (dve NA i dve EU), će ukrstiti koplja sa dvema najgore plasiranim ekipama iz svojih HGC regiona, u borbi da prestižno mesto u HGC takmičenju.

Ekipe koje su u neverovatno teškoj borbi preko Open Division došle do Crucible mečeva su Holy Bananas i ePunks u Evropi, te Scythe Esports i PSISTORM Gaming u Severnoj Americi.

Večeras i sutra (subota i nedelja) od 19h po našem vremenu, oni će odigrati te presudne mečeve, koje možete pratiti uživo na zvaničnom BlizzHeroes Twitch kanalu.

Mečevi su sledeći: ePunks vs. Monkey Menagerie, Holy Bananas vs Roll20 Esports, PSISTORM Gaming vs No Tomorrow i Scythe Esports vs Simplicity. Kako je ulog ogroman, svi mečevi će biti na četiri dobijene, odnosno Bo7 sistem.

Ko pobedi, odlazi/ostaje u HGC, ko izgubi ispada/vraća se u Open Division. Nekako su uvi mečevi možda i najviše uzbudljivi, jer niko nema šta da izgubi, pa vidimo i neke agresivnije taktike.

Blizzard je ovim povodom napravio i specijalnu analizu svakog meča, koju možete pročitati na ovom linku.

 

Related Articles