CS:GO – Ekipu Renegades napustili Ustilo i Nifty

CS:GO – Ekipu Renegades napustili Ustilo i Nifty

Pre par dana krenule su spekulacije da će Renegades da predstavi potpuno australijsku ekipu, ali to ipak nije bila istina. Joakim “jkaem” Myrbostad će ipak ostati član ove ekipe, a nju će napustiti Noa “Nifty” Fransis,koji se pridružio ekipi EnvyUs i Karlo “USTILO” Pivac, koji će se naći bez organizacije.

Odlaskom ove dvojice, organizacija se pobrinula da dovede nove mlade talente iz Australijske profesionalne scene, pa će se ekipi prirdružiti Šon “Gratisfaction” Kaivai, dvadesetdvogodišnji momak iz GreyHounda. Ekipa Greyhound je uspela par puta tokom ove godine da se kvalifikuje na par internacionalnih događaja, ali nisu uspeli da zabeleže značajnije rezultate. Pored toga Gratisfaction je uspeo da prikaže i više nego solidne partije, pa je samim tim zaslužio da se oproba na malo većoj sceni. On će sada preuzeti ulogu glavnog AWPera u timu.

Drugi član koji se sad pridružio ekipi je još jedan momak koji je prikazao sjajne partije u australijskoj profesionalnoj sceni. Džej “liazz” Tregilgas, član Ordera do sada nije imao puno prilika da se prikaže protiv većij timova, ali i kad jeste, nije razočarao. U domaćoj sceni već neko vreme stoji za jednog od najboljih igrača, a sa ovim potezom on kao i Gratisfaction, će imati priliku da nam dokažu da li su  dorasli igranju na velikoj sceni.

Renegades je ekipa kojoj je već neko vreme trebala promena u ekipi, a sada se nadamo da će im ovaj potez dobro doći. Sve česće danas viđamo nepoznate mlade igrače koji se pojave i odmah zablistaju. Da li će takva situacija biti sada, ne možemo još da znamo, ali definitvno ih ne treba otpisivati. Igrači poput ropza, Twistzza, pa čak i Stewie2k-a su se pojavaili iznenadno na velikoj sceni i odmah pokazali svoj kvalitet. Kakvi su vaši utisci povodom ove promene i da li će očekujete da će ova ekipa napredovati?

Trenutni sastav Renegades-a čine:

  • Džastin “jks” Sevidž
  • Eron “AZR” Vard
  • Joakim “jkaem” Mirbostad
  • Šon “Gratisfaction” Kaivai
  • Džej “liazz” Tregillgas

Related Articles