Artifact predstavio četiri nove karte

Artifact predstavio četiri nove karte

Ovih dana Valveova nova kartaška igra otrkila nam je još četiri nove karte. Ovog puta nismo dobili novog heroja, ali zato jesmo nekoliko novih krip karata.

Prva karta koja je predstavljena je item karta, Obliterating Orb. To je consumable item koji će vas koštati 10 golda, a pomoću njega ćete moći da uništite(condemn) jedan improvement.

Sledeća karta je Vhoul Martyr, zelena krip karta, koja će koštati 2 mane. Ova karta je veoma slaba ako pogeldate njen stats, ali zato efekat ove karte je da kad umre, sve ostale karte na tom lejnu dobijaju +1 napad i helt.

Relentless Zombie ja plava krip karta koja ima isti napad i isti broj helta kao i Vhoul Martyr, ali takođe ima efekat koji u određenim sitacijama može biti veoma koristan. Kada ga odigrate on na sebi ima Death Shield, što znači da ukoliko ga protivnik uništi, on će se oživeti sa jednom heltom bez štita.

Poslednja karta koju su nam za sada prikazali je takođe krip karta. Seflish Cleric je zelena karta koja košta četiri mane. Efekat ovog sebičnog sveštenika je da će se on nahilovati posle svake combat faze. Verujemo da je zbog svog efekta i dobio taj naziv.

Related Articles