Hearthstone: Classic set dobija nove karte!

Hearthstone: Classic set dobija nove karte!

Proteklih dve godine u Hearthsotoneu, početkom svake nove takmičarske godine, određen broj karata iz Classic i Basic seta je odlazio u Wild format, u takozvani Hall of Fame, zato što su bile veoma moćne karte.

To je dovelo do toga da neke klase, specifično Rogue, Warlock i Mage, imaju manje karata od ostalih u Classic setu, jer su oni pogođeni rotacijom karata u Hall of Fame. Conceal, Power Overwhelming, Ice Block i Ice Lance su otišli u Hall of Fame, i danas nam Blizzard predstavlja novih četriri karata čija će uloga biti da popune njihovo mesto u Classic setu.

Ove četiri karte možete videti ispod i jasno je već na prvu loptu da su to znatno lošije karte od ovih koje su otišle u Hall of Fame, ali kako je Blizzard objasnio, njihova uloga ni nije da budu dobre već da igračima koji tek kreću sa igrom ponude nešto jednostavno, a opet uzbudljivo i zabavno.

Kao što vidite, osim Mage Epic, sve ostale imaju istu temu, a to je dobijanje nasumične karte za jednu manu. Ideja je da ponude igračima neke uzbudljive i nezaboravne momente, ali isto tako i priliku da igraju sa kartama koje još uvek ne poseduju u kolekciji.

Ove karte će biti dostupne za dobijanje u Classic packovima i kraftovanje počev od oktobra.

Šta mislite o novim kartama?

Related Articles