Legendarna Quake mapa “The Longest Yard” stiže u Quake Champions

Legendarna Quake mapa “The Longest Yard” stiže u Quake Champions

Starija generacija koja je pikala Quake III Arenu početkom ovog veka se vrlo dobro seća čuvene mape Q3DM17, koja je bila poznatija po imenu The Longest Yard.

U pitanju je jedna od ubedljivo najuticajnijih mapa u istoriji Quake III Arene, koja je bila velika inspiracija za dizajn mnogih multiplejer mapa u pucačinama.

E pa, ova legenda nam se sada vraća u Quake Champions, i možete je videti ispod:

Osim nove mape, apdejt koji nam stiže kasnije ovog meseca nam donosi i novog šampiona, Athena stiže u Quake! Kao što možete videti ispod, njeno glavno oružje je njena kuka, koju može zakačiti za bilo šta i tako se brzo i nepredvidivo kretati po mapi, loveći protivnike, ali i izbegavajući njihove projektile.

Na kraju, ovaj mesec nam donosi i čak 4 nova moda igranja, i svaki od njih nam deluje jako zabavno.To su Hot Rockets, gde svi imaju samo Rocket Launcher, zatim Mystery Champion, gde počinjemo partiju sa nasumičnim šampionom, i svaki put kada umremo stvorimo se kao drugi karakter,

Team Instagib je 4v4 mod, gde je dovoljno samo da jednom pipnete protivnika i mrtav je, i na kraju tu je i Unholy Trinity, ne sakupljamo oružja po mapi već uvek startujemo sa Rocket Launcher,  Railgun i Lightning Gun opremljenim.

Sve ovo deluje kao sjajan dodatak za Quake Champions, koji je inače nedavno postao f2p, tako da možete odmah da probate igru, što vam mi veoma preporučujemo, igra je zabavna i zarazna.

Related Articles