Još jedan igrač propušta turnir zbog problema sa Vizom

Još jedan igrač propušta turnir zbog problema sa Vizom

Turska ekipa Space Soldiers biće žestoko oštećenja na FACEIT Mejdžoru, pošto je njihov igrač Engin “ngiN” Kor nova žrtva kada su vize u pitanju. Umesto njega za njih će nastupati njihov trener Hardstyle.

Pre samo nedelju dana w0xic, još jedan turski igrač, morao je da propusti prva 2 meča svog tima na DreamHacku u Stokholmu, jer nije odmah dobio vizu. Što se w0xica tiče njemu je ipak odobrena viza, pa je mogao da se pridruži svojoj ekipi u poslednjem meču grupnog dela takmičenja, ali nažalaost, to je bio poslednji meč za njih na tom turniru.

Ovoga puta situacija je malo drugačija. I dalje postoji šansa da ngiN dobije Vizu sa mali kašnjenjem, ali sada zbog jednog pravila na Mejdžoru on svakako neće moći da pomogne svojoj ekipi. To pravilo glasi da ukoliko jedna petorka započne turnir, ne mogu da se prave izmene. Ovo će biti veliki minus za Space Soldierse i šansa za njihov prolaz će drastično opasti.

Oni su upravo završili prvi meč u Londonu i poraženi su od ekipe Rogue rezultatom 16-10. Videlo se koliko im je falio ngiN, pošto je Hardstyle završio meč sa skorom 3-22.

 

Related Articles