Universe novi član doskorašnjeg sasatava VGJ.Stroma

Universe novi član doskorašnjeg sasatava VGJ.Stroma

Postava koja je predstavljala VGJ.Strom na TI-u je prva koja je počela sa izmenama,a ovih dana očekujemo još mnogo promena. Bivši član EG-a i fnatica zameniće Džingdžun “Sneyking” Wu-a na oflejn poziciji, pored Universa, ovom sastavu pridružio se i Aui 2000 kao trener.

Resolut1on je na svom tviter nalogu izjavio da je ovo definitivno sastav koji će igrati u budućnosti, ali da su se rastali sa organizacijom VGJ, i da još uvek nemaju bilo kakve informacije o organizaciju koju će predstavljati u narednoj sezoni.

Iako je ovo bio relativno nov sastav, oni su iznenadili sve kada su završili prvi u grupi B na TI-u, ali nisu mogli da ponove tako dobre nastupe na Main Stage-u u Vankuveru. Ovaj potez može da ispostavi kao dosta dobar za ovaj tim, pošto su doveli veoma iskusnog igrača, koji zna kako da nastupa na najvećim turnirima. Universe je imao ranije šanse da sarađuje sa SVG-em koji je bio trener ekipe EG, a Aui 2000 takođe dolazi iz fnatica, koji će izgleda doživeti velike promene sa sastavom nakon neuspeha na TI-u.

Related Articles