HotS: Mephisto i nova Hanamura stigli na PTR!

HotS: Mephisto i nova Hanamura stigli na PTR!

Prošle nedelje nam je na Gamescom 2018 festivalu najavljen novi heroj koji nam stiže u Nexus – Mephisto, Gospodar mržnje!

Tako je Diablo dobio društvo u vidu svog najstarijeg brata, pa nam sada ostaje još samo da dobijemo trećeg od Prime Evil burazera – Baal, gospodara destrukcije.

Ali da se vratimo na Mephistoa. On je, zajedno sa novom i reworkovanom Hanamurom, večeras stigao na PTR server, gde ćemo moći da ih testiramo nedelju dana pre nego što se pojave u punoj verziji igre.

Mephisto je ranged assassin, ono ono što bi nazvaili Mage, sa velikim fokusom na Damage preko njegovih abilitija. Glavna caka sa njim je da konstantno nanosimo damage, kako bi nam se Trait koji smanjuje Cooldown aktivirao i tako mogli iznova i iznova da koristimo abilitije i “pržimo” protivnike.

Stigla je i nova Hanamura, koja sada izgleda znatno jednostavnije. Ne postoji nekoliko payloada, već samo jedan centralni, oko koga se ekipe bore i koji prvo nanosi Damage na građevine, pre nego što puca na sam Core, slično kao i na Sky Temple.

Takođe, sada će Core moći i direktno da se napada, jednom kada srušimo neki Keep i dobijemo pristup Coreu. Tu su i izmene na kampovima, neki su uklonjeni, neki dodati, a nekima je izmenjena funkcionalnost.

Ukoliko do sada niste pogledali, ispod možete videti Mephisto Spotlight, kao i apdejt video za novu Hanamuru.

 

Related Articles