Team Dignitas odneo titulu na Western Clash 2018!

Team Dignitas odneo titulu na Western Clash 2018!

Završen je najveći Heroes of the Storm događaj ovog leta, Western Clash u Los Anđelesu, i Dignitas je još jednom pokazao da je ekipa bez premca kada je zapadna hemisfera u pitanju.

Tim kome je tako malo falilo da razbije i Gen.G i Mid Season Brawl, sada je potvrdio svoju dominaciju titulom u Los Anđelesu, i ubedljivom pobedom nad timom Leftovers od 4-0, ekipom koja je pokazala odličnu igru, ali se u finalu ipak pokazao taj momenat “ni krivi ni dužni” u finalu.

Tako je Dinitas “objedinio” Western Clash titule ove godine, nako  pobede u Katovicama, sada je pala i titula u SAD, te Snitch, JayPL i ostatak ekipe zasluženo uživaju u trenutnoj slavi i šaljlu ozbiljnu poruku protivnicima da je titula na BlizzConu nikada bliža.

Ukoliko vas interesuje statistika sa turnira, brojke iza heroja, mapa, pickova i banova, sve možete detaljno pogledati na Master League sajtu, i saznati koji heroju su najviše birani, banovani, koji imaju najbolji procenat pobeda, a koji i nisu baš ispunili očekivanja. Dovoljno je samo da pratite ovaj link.

Related Articles