Seagull ide u penziju

Seagull ide u penziju

Brandon “Seagull” Larned je objavio da se povlači iz Dallas Fuel-a, a samim tim i iz profesionalne Overwatch scene. Dobro poznati američki igrač će se sada posvetiti karijeri strimera i probaće da poveća svoj već veliki broj twitch pratilaca.

Od komjunitija dobio je dosta podrške pa čak i od njegovog bivšeg tima London Spitfire-a. Brandon se aktivno bavio esportsom jos od vremena Half Life 2 i Team Fortress 2, a u profesionalnu Overwatch scenu ušao je 2015. godine. Za Dallas Fuel nastupao je od oktobra 2017 godine.

Ovo nije prvi igrač koji napušta pro scenu zbog strimovanja ,Shroud bivši pro igrač CSGO-a je takođe isto postupio, pa je danas jedan od najpoznatijih strimera na svetu. On je rekao da je strimovanje dosta manje stresan posao i da ne mora da se veže isključivo za jednu igru, već da može da igra šta hoće, a pored toga njegova zarada na strimu je dosta veća. Da li će u budućnosti još pro igrača prelaziti u strimerske vode još ne znamo, ali verujemo da će mnogima verovatno biti dosta primamljivo.

 

 

Related Articles