North i Heroic menjaju igrača

North i Heroic menjaju igrača

Spekulacije o razmeni Nikolaja “niko” Kristensena i Daniela “mertz” Mertza koje su se pojavile na internetu još prošle nedelju su se ispostavile kao istinite, pošto su jutros timovi i zvanično pisali o ovome na svojim twitter stranama.

Mertz je još pred početak Dreamhacka u Valensiji bio prebačen na klupu, a kao razlog MSL je izjavio da traže iskusnijeg AWP igrača, pa su na tom turniru učestvovali sa Mixwellom, koji je ipak odlučio da neće nastaviti saradnju sa danskom ekipom, iako su podigli trofej u španskom gradu. Mertz će za Heroic nastupati kao pozajmljeni igrač do prvog oktobra,a onda će odlučiti da li će nastaviti saradnju.

Niko iako je samo godinu dana stariji od Mertza, ima dosta više iskusta u pro secni jer na njoj već neko vreme nastupa na visokom nivou. On će napustiti Heroic posle skoro dve godine, a u North takođe dolazi na probu. Planirano je da vide kako će se uklopiti u ekipu, a nastupaće za North na Dreamhacku u Stokholmu i Faceit Mejdžoru u Londonu, nakon čega će doneti konačnu odluku oko nastavka saradnje.

Ovako će izgledati novi sastav Northa:

Mathias “MSL” Lauridsen
Markus “Kjaerbye” Kjærbye
Philip “aizy” Aistrup
Valdemar “valde” Bjorn Vangsa
Nikolaj “niko” Kristensen

Novi sastav Heroica

Patrick “es3tag” Hansen
Adam “friberg” Friberg
Andreas “MODDII” Fridh
Asger “AcilioN” Larsen
Daniel “mertz” Mertz

Related Articles