WoT – Apdejt 1.1 dostupan za testiranje

WoT – Apdejt 1.1 dostupan za testiranje

Nakon dužeg perioda pripreme na testiranje World of Tanks igračima je stigao prvi veći apdejt nakon čuvene 1.0 verzije i on donosi dosta novog sadržaja u vidu mapa, poljskih tenkova, kao i misija.

Mape

1.1 apdejt donosi ne jednu, već dve mape, inspirisane lokacijama na kojim su se održale velike bitke u istoriji. Prva je Sudzianki, koja donosi veliko otvoreno polje sa par mesta na kojima će borba definitivno biti tesna, a sam centar mape je izuzetno zanimljiv jer se na njemu nalazi neka vrsta fabrike. Minsk mapa je inspirisana istoimenim gradom i ona u odnosu na prethodnu donosi više visokih građevina sa velikim trgom na centru.

Starije mape su doživele promene, tako je kod nekih izmenjen teren radi boljeg izbalansiranja, Province je postala dostupnija nižim tirovima, a najveće promene je doživeo Pilsen, koji je veći nego pre sa potpuno redizajniranom istočnom stranom mape.

Tenkovi

Najnovija nacija koja dobija tenkove je Poljska, i test verzija ovog apdejta donosi 10 tenkova, razmeštenih u laku, srednju i tešku kategoriju, sa brzinom kao jačom stranom, a oklopom kao slabijom. Više o tenkovima možete saznati na ovom linku.

Misije

Druga kampanja personalnih misija sa nazivom Secod Front donosi tri operacije koje imaju 4 seta misija. Igrači već tokom testa mogu isprobati operacije Ekskalibur i Himeru, dok će operacija Object 279 postati dostupna tek po zvaničnom pojavljivanju apdejta. Svaka operacija se razlikuje od druge a igrači nisu ograničeni na kompletiranje izazova određenim tenkom, već ih mogu slobodno birati.

Više o novinama možete pronaći ovde.

Related Articles