Naš Janko “YNk” Paunović je novi trener brazilske ekipe MIBR

Naš Janko “YNk” Paunović je novi trener brazilske ekipe MIBR

Proslavljleni srpski CS:GO komentator i analitičar, bivši igrač domaćih ekipa GamePub i iNation, postao je i zvanično novi trener CS:GO ekipe poznate brazilske organizacije MIBR, gde će zameniti FalleNa, kome je istekao ugovor od 2 godine.

https://twitter.com/mibr/status/1024716879066267649

Janko će se momcima iz tima pridružiti 13. avgusta, i ovo će mu biti prvi put da ulazi u ovakvu ulogu, ali kao neko ko već tri godine se bavi analitičkim poslom za kasterskim stolom najvećih CS:GO turnira poslednjih godina, verujemo da će se ovde snaći kao svoj na svome, jer je uvek važio za veoma pedantnog i detaljnog analitičara, koji snažno razume sve aspekte igre.

Janko će prvu priliku da se pokaže imati nakog svega dve nedelje rada sa timom, na DreamHack Masters Stockholm koji počinje 29. avgusta, tako da se nadamo da će imate vremena da se upozna sa ekipom i pripremi osnove.

Ispod možete videti i RUR intervju sa Jankom, koji smo uradili pre oko godinu i po dana, gde on priča o svom probijanju na scenu i o tome kako je to biti uspešan u CS:GO svetu.

Related Articles