Novi heroj, Wrecking Ball, stigao u Overwatch

Novi heroj, Wrecking Ball, stigao u Overwatch

Najnoviji heroj koji se pridružio Overwatch ekipi je Wrecking Ball, u zajednici poznatiji kao Hammond, i od sada je dostupan za igranje na svim platformama u svim modovima igranja se kompetitivnog.

Hammond je hrčak koji je neko vreme živeo u svemirskoj bazi koju je držao Winston, drugi Overwatch heroj, sa kojim se evakuisao i stigao pravo u ovu hero pucačinu.

Ovaj heroj  kao istaknutu osobinu ima brzinu, pa su njegove sposobnosti i orijentisane na tu stranu zajedno sa jakim mašnikama kao oružje. U ponudi je Roll koji heroja pretvara u loptu koja se kreće povećanom brzinom, a dok je ova sposobnost aktivna igrači mogu aktivirati drugu, Grappling Claw, koja omogućava “lansiranje” u željenom smeru sa nanošenjem štete ostalim igračima.

Od ostalih sposobnosti Hammond u ponudi ima specijalne štitove koji se stvaraju u zavisnosti od prisutnih neprijatelja, dok je Pilediver sposobnost zadužena za udar iz vazduha i nanošenje velike štete, a za kraj postoji i Ultimate u kojem ovaj heroj za sobom ostavlja brojne eksplozivne mine.

Related Articles