Pogledajte deck liste svih igrača za HCT Summer Championship

Pogledajte deck liste svih igrača za HCT Summer Championship

Najveće Hearthstone takmičenje u ovom delu sezone, HCT Summer Championship, je iza ćoška i svi jedva čekamo da vidimo ko će biti krunisan letnjim Hearthstone šampionom.

Ulog je veliki, 250 000 dolara nagradnog fonda i direktno mesto na Hearthstone svetski šampionat, tako da verujemo da su igrači poneli najbolje deck liste za koje misle da su dobre za turnirsku metu.

A šta su to tačno poneli? Pre par dana je zvanični Hearthstone sajt objavio javno sve deck liste igrača, pa možemo da vidimo šta nas očekuje.

Ono što prvo upada u oči je da ne postoji neka izdvojena popularnost nekog špila ili čak klase, već je sve poprilično ravnopravo raspoređeno. Postoje 4 “popularne” klase, četiri koje imaju umereno prisustvo i Warrior koji ima samo jedan špil, ali je opet i on tu.

Najpopularniji špil na turniru je Even Warlock, nova verzija dobro starog Handlocka, 11 igrača nosi ovaj špil. Špil je generalno dovar protiv svega, može da se nosi sa svime, tako da je njegova popularnost razumljiva.

Shudderwock Shaman je poprilično popularan, što znači da su igrači, njih osam, pravilno očekivali sporiju metu na turniru, gde ovaj špil dominira i verovatno će biti jedan od češće banovanih špilova igračima.

Tu je očekivano u Taunt Druid, špil koji se poslednjih mesec-dva sa novom ekspanzijom izdigao od “meme” špila, do jednog od najjačih špilova u meti. Devet igrača je ponelo Taunt Druida.

Čak i Warrior ima svoje mesto, u vidu jednog Taunt Quest Warriora, koji je poneo Rase. Ono što je možda i najviše iznenađujuće, je što niko nije poneo Odd Roguea, već će čak devet igrača igrati dobri, stari Miracle.

Ukoliko želite da vidite detaljne deck liste svih igrača i da ih kopirate direktno u Hearthstone, posetite zvaničnu stranicu na ovom linku.

Takođe, ukoliko već niste, ne zaboravite da glasate za vašeg favorita i osvojite besplatne packove, ostalo je još par dana.

Related Articles