Fortnite: Battle Royale – tajmer se pojavio na televizorima, igrači sumnjaju na lansiranje raketa

Fortnite: Battle Royale – tajmer se pojavio na televizorima, igrači sumnjaju na lansiranje raketa

Epic Games je u poslednjih nekoliko nedelja pomalo zatajio sa promenama na mapi i rasplamsavanjem teorija igrača o tome šta će se dalje dešavati u Fortnite: Battle Royale, ali sada dobijamo par zanimljivih izmena, i neka upozorenja.

Nedavno objavljena Switch verzija je uključena u misteriju koja mesecima unazad postoji na ostalim platformama, i to tako što se na televizorima širom mape pojavio misteriozni tajmer koji odbrojava vreme.

Tajmeri su ekskluziva za Switch i ne mogu se videti u drugim izdanjima Fortnitea, ali nas sada više interesuje šta će se desiti kada tajmer stigne na nulu, što je procenjeno da se desi 19. juna, što je dan kada dolazi novi apdejt sadržaja.

U svim verzijama igre su se aktivirala legla zlikovaca, gde svako ko ih poseti može primetiti holograme koji prikazuju rakete i još neke kriptične poruke. Vrlo je moguće da je tajmer na Switchu povezan sa raketom i da će se ona lansirati kada se otkuca nula, ali za sada pažljivo pratimo sve eventualne promene koje se mogu desiti dok ne dođe taj 19. jun.

Related Articles