Dead or Alive 6 izlazi u prvoj polovini 2019. godine

Dead or Alive 6 izlazi u prvoj polovini 2019. godine

2018. godina se do sada pokazala kao veoma plodnom za sve ljubitelje fajtera širom sveta. Iako nam je Tecmo prošle godine uručio naizgled loše vesti povodom obustave podrške za Dead or Alive 5, izgleda da su samo čekali priliku da najave najnoviju igru u popularnom serijalu i drago nam je da možemo da kažemo da će Dead or Alive 6 uskoro ugledati svetlo dana.

Takođe, Dead or Alive sa sobom donosi mnoštvo novina te će ovo biti prva igra u serijalu koja će imati Super poteze i super skalu. Takođe, Tecmo se odlučio da uvede i auto komboe, kao što je to slučaj i sa Dragon Ball FighterZ. Super skala, ili Break Gauge kako se zove u igri, vam omogućava da uraditi ili Break Blow, super napad koji se radi tako što pritisnete napred i Special dugme na kontroleru, ili Break Hold, koji odbija high mid i low napade protivnika. Takodje Fatal Stun i Side Attack su nove mehanike koje će takođe biti u igri.

Ispod možete videti zvaničan trejler, kao i trinaest minuta igre snimljenih za E3. Igra izlazi na početku 2019. za PlayStation 4, Xbox One i PC.


Izvor: Eventhubs

Related Articles