Fortnite uskoro dobija modove igranja kakve do sada nismo viđali

Fortnite uskoro dobija modove igranja kakve do sada nismo viđali

Osim standardne Fortnite komponente, jedan od važnijih delova igre su i vremenski ograničeni modovi koji stalno menjaju pravila igre i tako donose osvežavajuću promenu igračima.

Trenutno imamo prilike da igramo samo modove koji su već ranije postojali, samo sa različitim izmenama, što je počelo polako da postaje monotono. Na svu sreću, Epic Games priprema zanimljive modove igranja koje do sada nismo imali prilike da vidimo.

Modovi koje su otkrili datamineri su Score Royale i Final Fight.

Score Royale će igrače okrenuti od cilja zvanog Victory Royale, već ih motiviše da se okrenu istaživanju loota i eliminaciji neprijatelja, što će zauzvrat pružati određeni broj poena, a onaj ko sakupi najviše biva proglašen pobednikom.

Final Fight mod igranja donosi sistem u kojem će igrači morati da doguraju do finalnog zadnjeg kruga kako bi se izbogrili za pobedu. Ovaj mod neće imati standardni raspored igračima po squadovima od 4 igrača, već će postojati variacije – 2 tima od po 50, 5 tima od po 20 igrača, i 8 tima sa po 12 igrača. Prva dva formata smo već imali prilike da zaigramo, ali će ovo sada izgleda biti sa drugaćijim pravilima.

 

 

Related Articles