LoL: Stižu izmene na emote-ima

LoL: Stižu izmene na emote-ima

Emote-i postoje već duže vreme u League of Legends igri i ljudi ih masovno koriste. Zbog velike korišćenosti i unapređenja same igre, Riot će uskoro uvesti izmene na njima:

1) Prva ideja emote-a je bila da igrači preko njih komuniciraju sa saigračima i protivnicima, kako bi se smanjilo kucanje. Kako bi sadašnji emote-i postali zanimljiviji, Riot uvodi animirane, tj. pokretne emote-e.

2) Emote koji vi iskoristite mogu samo da vide igrači koji stoje pored vas na mapi, ali će uskoro biti uvedeni „Emote Bubbles“ koji će se nalaziti sa leve strane mape. Ti balončići će služiti da vaši saigrači mogu da vide vaše emote-e koliko god bili udaljeni na mapi:

3) Tokom partije imate mogućnost da koristite pet različitih emote-a, kao i Victory i Start emote-e koje vi namestite da se pojavljuju u tom periodu. Međutim, pošto „Start“ i „Victory“ nisu jedine ključne stvari partije, Riot uvodi posebne emote i za:
First Blood;
Ace.

4) Riot je takođe najavio nove Mystery Emote Tokene koji će moći da se kupe samo u prodavnici tokom partije. Ti tokeni će davati igračima neki emote koji nemaju i oni će periodično biti u prodavnicama da se kupe. Mystery Emote Tokeni će takođe moći da vam daju i emote iz prethnodih eventova koji više nisu u prodaji.

Ne zna se još uvek kada će ove izmene izaći, ali bi njihov izlazak trebao da bude uskoro.

Related Articles