Overwatch liga – Muke Bostonske

Overwatch liga – Muke Bostonske

Drugi dan ove nedelje u OWL je za nama. Boston nastavlja sa slabijim partijama, dok smo gledali i partije timova sredine i donjeg srednjeg dela tabele.

 

London Spitfire  2 – 1  Boston Uprising

Prošle nedelje je London pokazao znake povratka stare forme, dok je Boston i dalje tim kome ova meta očigledno pravi problem, što je verovatno pojačano nedostatkom trenera Crustyja u ovoj fazi. Na poluvremenu je bilo 1-0 za Spitfire, jer je Horizon završen nerešeno. London je krenuo jako i na Oasisu, ali je Boston uspeo da se povrati na drugom pointu. Međutim, ipak je na kraju London trijumfovao i pobedio seriju. Na kraju je ipak Boston uspeo da pobedi utešnu mapu na Doradu i smanji poraz na 2-1. Pokazali su nekakve znake bolje igre u ovom susretu, ali očigledno je da ima još dosta da se radi pre nego što se vrate u formu.

 

San Francisco Shock  3 – 1  Dallas Fuel

Možda najzanimljiviji meč dana su igrali timovi koji su najviše napredovali u ovoj meti. Shock ima novog trenera, pomenutog Crustyja, koji definitivno čini čuda sa timovima koje trenira. Tim iz San Franciska je poveo na King’s Rowu, dok je Fuel nakon sjajne igre na Hanamuri uspeo da izjednači. Međutim, Shock je na Oasisu potpuno dominirao na oba pointa, kada se aKm nasao u postavi umesto Taimou-a. Tesna borba se nastavila na Gibraltaru, gde su oba tima izgurala payload do kraja, ali je u narednom napadu Shock odigrao dosta pametnije i na kraju trijumfovao 4-3 i pobedio seriju ukupnim rezultatom 3-1.

 

Philadelphia Fusion  1 – 3  Los Angeles Gladiators

Nakon poraza od Valianta u sjajnom meču prethodnog dana, Gladiatorsima je bila preko potrebna pobeda kako bi nastavili da se bore za ulazak u ukupni playoff, dok je u sličnoj situaciji bio i Fusion, koji se takođe nalazi na sličnoj poziciji na tabeli. Fusion je počeo bolje na Blizzardworldu i pobedio 2-1, ali su Gladiatorsi uzvratili sjajnom odbranom na Horizonu. Lijiang se igrao na sva tri pointa, ali i tu je tim iz LA-a uspeo da izvuče pobedu i povede u seriji. Carpe je igrao jako dobro, ali to nije dovoljno kada Fissure i ekipa igra svoju igru. Poslednja mapa je bila Dorado, gde je Fusion propustio priliku da izjednači i na kraju su Gladiatorsi slavili sa ukupnih 3-1.

Overwatch liga se nastavlja večeras sa novim mečevima. Sastaju se: Houston Outlaws – Shanghai Dragons; Florida Mayhem – Seoul Dynasty; Boston Uprising – San Francisco Shock. Mečevi počinju od 01h po našem vremenu.

 

Related Articles