Street Fighter V Arcade Edition: Cody stiže iz gradske skupštine 26. juna

Street Fighter V Arcade Edition: Cody stiže iz gradske skupštine 26. juna

Nakon više naznaka koje nam je Capcom davao poslednjih nekoliko dana, na Combo Breakeru smo konačno dobili zvanični trejler za lošeg momka iz Metro Citya, Codya. Njega ovog pita imamo priliku da vidimo u novom ruhu, tačnije, kao gradonačelnika umesto kao kriminalca kakav se pojavljivao u ranijim Street Fighter igrama.

Sam trejler je zanimljiv i po tome što po prvi put Capcom koristi live action elemente, te se u ulozi Codya našao profesionalni rivač koji je poznat i u svetu tabačina kao veliki fan ovog lika. Što se tiče poteza, vraćeni su mu svi potezi po kojima je poznat, sa manjim izmenama, te tako tornado upper služi kao projektil za razliku od starog criminal uppera. Kao prvi v-trigger se vraća njegov nož koji mu takođe i otvara mogućnosti za nove komboe, dok za drugi V-trigger dobija cev koju mu je kao dar ostavio bivši gradonačelnik, Haggar. Cev mu omogućava posebne komboe, wall bounce, ili da sa vrha ekrana baci kamenje koje drži protivnika u mestu.

U trejleru su takođe izbacili i kostime koji će biti dostupne, među kojima se nalazi i prepoznatljiva zatvorska uniforma.

Cody će biti četvrti DLC lik po redu, nakon čega slede G i Sagat, a Cody će postati dostupan 26. juna.

Izvor: Shoryuken

Related Articles