CS:GO – Promene u HellRaisers, Zero poslat na klupu

CS:GO – Promene u HellRaisers, Zero poslat na klupu

Nakon samo nekoliko dana posle ispadanja u kvalifikacijama za Minor, i to od našeg Binary Dragons, ekipa je rešila da napravi promene u timu. 

Ukrajinska organizacija već nekoliko meseci trpi promene u sastavu, podsećamo da su otišli STYKO i bondik, a sada je na klupu poslat Zero. Mladi Slovak igrao je loše već par meseci, a na poslednjem meču (protiv Binary Dragons) imao je samo 9 fragova.

U ekipu dolazi FejtZ, dvadesetogodišnji Estonac koji već neko vreme igra u Kini, za ekipe UYA i 5POWER. FejtZ igra support ulogu, tako da u tom pogledu neće biti prevelikih promena u igri ekipe.

Igrač je juče imao debi u novom timu, u okviru ESL Pro Lige, protiv Astralisa. Na Mirage je Astralis pobedio 16:10, a pomenuti Estonac je bio treći po HLTV ratingu u svom timu. FejtZ nije blistao na drugoj mapi, imao je skor 14-20, ali to nije sprečilo HellRaisers da pobede na Overpass 16:10.

Sledi mala pauza za ukrajinsku organizaciju, novi mečevi ih očekuju u novembru, takođe u okviru ESL Pro Lige, a tada ćemo dobiti jasniju sliku koliko je FejtZ dobro pojačanje za ovaj sastav.

 

Related Articles