Kvalifikacije za DreamHack u Atlanti i Valensiji

Kvalifikacije za DreamHack u Atlanti i Valensiji

Uskoro počinje DreamHack Summer 2017, turnir se igra u Švedskoj, u trajanju od 17. do 19. juna. Osim toga, već su objaveljni datumi kvalifikacija za sledeća dva DreamHack turnira, pa, ako imate tim, oprobajte se.

DreamHack Astro Valensija

Otvorene kvalifikacije za Evropu kreću 24. juna, čekiranje počinje u 14 časova, dok sam turnir kreće u 15 časova. Četiri najbolja tima idu na zatvorene kvalifikacije.
Zatvorene kvalifikacije se igraju sutradan, učestvuju 4 pozvana tima, i 4 koja su prošla otvorene kvalifikacije. Od tih 8 timova, jedan tim putuje u Španiju, da se takmiči sa nekim od najboljih timova. Podsetimo, na predstojeći DreamHack u Švedskoj se kvalifikao danski tim Singularity, i oprobaće se sa najboljim timovima sveta.

DreamHack Astro Atlanta

Za evropske timove, otvorene kvalifikacije kreću 1. jula, satnice su iste, turnir počinje u 15h. Princip je isti kao i za DreamHack u Valensiji, dan kasnije 4 najbolja tima igraju zatvorene kvalifikacije, sa još 4 pozvana tima, od kojih jedan putuje u Ameriku.

Ukoliko prođete kvalifikacije, i domognete se DreamHack turnira, organizatori će vam platiti put i smeštaj. Prijave za turnir se vrše preko ESEA sajta, a turnir će biti na programu od 13. do 15. jula u Valensiji, odnosno od 21. do 23. jula u Atlanti.

Related Articles