Unleash! Ha “Do” Ken: Street Fighter u prvom licu

Unleash! Ha “Do” Ken:  Street Fighter u prvom licu

Verovatno ste dosada videli, a možda i probali veliki broj različitih fajtera od kojih je svaki drugačiji na neki način: neko ima fatality, neko hadokene, a neko medvede koje se biju sa kapoeristima, ali su to uvek bile igre u kojoj posmatrate neke druge likove kako se biju. To jest, bilo je, jer kao što ste pročitali, prvi put ćete imati prilike da iz prvog lica bijete nekoga u Street Fighteru! Pa, donekle…

Povodom obeležavanja 30 godina franšize, Capcom je odlučio da izbaci “poslednju“ verziju Street Fightera 2, prikladno nazvanom The Final Challengers, za Nintendo Switch, ubacivši tako Evil Ryua i Violent Kena, mogućnost da se odbranite od bacanja kao i da igrate 2 na 1 nalik na Dramatic Battle modu u Alpha serijal. Na sve ovo, sledeće se pojavilo u trejleru što je izazvalo naročito interesovanje:

Pre nego što se ponadate, procurela je slika kutije za igru u kojoj stoji da je u pitanju ekskluzivan mode za Nintendo Switch i sve do sada upućuje na to da je u pitanju mini igra koja će biti bliža rail shooterima nego fajterima.

Iako su male šanse da se igra proda u značajnijem broju, deluje kao da će igra imati da ponudi nešto više od pukog retuširanog klasika u šta se možete i sami uveriti u trejleru.

Related Articles