Mouzov snajper na listi najboljih CS:GO igrača godine

Mouzov snajper na listi najboljih CS:GO igrača godine

Kao i svake godine, HLTV započne novu predstavljanjem najboljih 20 CS:GO igrača godine. Od 1. januara, pa sve do 20. januara, svakog dana će u 8 časova biti predstavljen po jedan igrač, osim poslednjeg dana, kada ćemo saznati ko je na prvom, a ko na drugom mestu.

Još jedan igrač koji se po prvi put nalazi na ovoj listi je Ozgur ”woxic” Eker. Pre nego što je u martu potpisao za Mousesports, Turčin je skoro dve godine igrao za ekipu Hellraisers. Dugo se govorilo o njegovom potencijalu, a od trenutka kada je dobio priliku da zaigra za Karrigana, svi su bili svesni da je pred nama jedan odličan igrač. Iako je sam početak novog Mouzovog sastava bio malo teži, kako je ekipa imala više vremena da se uigra, delovali su sve bolje, da bi pred kraj godine uspeli da se domognu dva velika trofeja.

Kraj godine za ovu petorku bio je stvarno specijalan. Do novembra, imali su samo jedan trofej i to je bio DreamHack Open u Turu, ali onda su za nešto više od mesec dana uspeli da osvoje 3 titule i da dođu do jednog finala. Peti CS Summit nije bio veliki turnir, ali pobeda u finalu ESL Pro Lige i CS Asia Champiosnhipa su pomogle ovoj petorci da dostigne drugo mesto na svetskoj rang listi, a Woxic je bio jedan od ključnih igrača za sva ova dostignuća.

Tokom cele godine igrao je fantastično, zbog čega je i uspeo da zabeleži rejting od 1,16. Nalazi se na 5. mestu po AWP fragovima po rundi i ubeđeni smo da je ovo samo početak za dvadesetjednogodišnjaka.

Kompletan pregled njegove godine, kao i njegove karijere, možete pročitati na HLTV-u.

Related Articles