Valve nerfovao Krieg i konačano predstavio novu operaciju

Valve nerfovao Krieg i konačano predstavio novu operaciju

Dve godine smo čekali da nam Valve donese novu operaciju u CS:GO i konačno smo dočekali. Ne samo da smo dobili pregršt novih tanimljivih stvari, puška koja je mesecima pravila velike probleme, konačno je oslabljena, dok će neke pomalo zaboravljene puške, od sada biti malo jeftinije.

Nakon oružja i rukavica, CS:GO je uveo mogućnost da kompletno promenite izgled vaših likova. U nekim starijim verzijama ovu pucačine, postojala je opcija da izaberete jednog od nekoliko karaktera, pa će se na neki način, ta mogućnost ponovo vratiti u ovu igru. Rešavanjem novih zadataka, koje dobijamo preko operacije ”Shattered Web”, možete da osvojite potpuno nove modele, koji neće uticati na samu igru, već su tu čisto da vaš lik izgleda malo lepše. Iako je potrebno da kupite ovu operaciju kako bi se domogli ovih nagrada, mnoge se već nalaze na Steam Marketu, za one koji nisu željni da utroše svoje vreme na veliki broj različitih zadataka.

Oružje koje je počelo u poslednje vreme da se korsiti mnogo više nego što treba je definitvno Krieg. Puška je potpuno preuzela kontrolu u svim profesionalni mečevima, te je Valve konačno odlučio da joj povrati staru cenu. To nije jedina promena u ovom peču, pošto će Famas i Galil od danas biti za $200 jeftiniji.

Cache se konačno vraća među Competitive Matchmaking, Vertigo je ponovo zadobio manje promene, dok Studio, Jungle i Lunacy dolaze na različite gejm modove.

Kompletnu listu promena možete pronaći – OVDE!

Related Articles