Kunkka, Mirana, Tiny i Night Stalker nerfovani u novom Dota 2 peču

Kunkka, Mirana, Tiny i Night Stalker nerfovani u novom Dota 2 peču

Dok je naša regija uglavnom spavala, Valve se pobrinuo da izbaci novi peč. Peč stiže tačno pred početak prvih kvalifikacija za Major, a pobrinuo se oko nekih najproblematičnijij itema, heroja, pa čak i neutralaca.

Za početak oslabljeni su vam kampovi u šumi. Donose 5% manje XP-a, što vam samo još jednom naglašava da Valve ne želi od vas da idete u šumu na početku meča.

Četiri itema koja vam donese Armor, od sada donosiće ga manje. Armor koji vam donose Phase Boots i Medallion of Courage će od sada donositi jedan manje, dok će Solar Crest donositi 8, umesto 10. Ring of Protection je napustio side shop.

Niko u ovom peču nije dobio buff, ali zato imamo par heroja koji su malo oslabljeni. Kunkin brod, kao i nejgova X marks the Spot imaće veći cooldown. Mirana če dobijati manji attack speed od Leap-a, dok će njena strela sporije putovati. Night Stalerku je takođe smanjen attack speed bonus od pasivne, pa će sada sporije udarati noću. Tiny je bio veliki problem tokom Internationala, pa iako je dobio nerfove, i dalje nije bilo dovoljno. Avalanche dmg je smanjen na nižim nivoima, dok je CD Tossa takođe uvećan.

Za sam kraj ostaje nam Windranger, koja je dobila malu promenu u talentima. Na desetom nivou, njen talenat više neče davati +3 Mana Regen, već +2.

Sve promene možete pronaći – OVDE!

Kako vam se čine ovi nerfovi?

Related Articles