Faker-ov povratak na Worlds najavljen fantastičnim videom

Faker-ov povratak na Worlds najavljen fantastičnim videom

Počevši od poraza u finalu Worlds-a 2017. godine, preko cele loše 2018. sezone i na kraju lošeg rezultata na MSI 2019 turniru, Faker-ova takmičarska karijera nije bila baš najsjajnija u proteklom periodu. Ali za samo nekoliko dana najbolji igrač League of Legends-a svih vremena se vraća tamo gde priapada jer će ove godine upravo on predvoditi svoj tim SK Telecom T1 na Worlds-u.

Njihov put do Worlds trofeja neće biti ni malo lak ako uzmemo u obzir to da se nalaze u veoma teškoj grupi u kojoj će između ostalih igrati i čuveni Fnatic koji je u zaista izvanrednoj formi. Međutim, ako uzmemo u obzir to da SK Telekom već dve godine pokazuje loše rezultate, verujemo da sada imaju ogromnu želju da zapravo pokažu da su i dalje ona ista ekipa koje je do pre samo dve godine važila za apsolutno najbolju i nepobedivu.

Faker je po mnogima najbolji igrač igrač LoL-a, ali ukoliko ove godine sa svojim timom uspe da podigne trofej, on če to i zvanično postati. Njegov veličanstsveni povratak na najprestižnije League of Legends takmičenje najavljen je u sledećem video klipu.

Related Articles